Цитата:
Сообщение от Allisa
Підкажіть будь ласка , чи є сенс відпочивати в Карапатах літом ?
|
Ви що знущаєтесь ? Звичайно є. Карпати влітку просто прекрасні. Я дуже багато разів бував в Карпатах, в різну пору року і в різних умовах. З наметами, на автобусі або ж зупинявся в готелі. Так чи інакше тут дуже красиво і завжди є на що подивитися. Гори дуже особливе місце, як мені здається.
Перш за все рекомендую вам побувати в Яремче. Тут дуже красиво. Місцеві жителі дуже привітні. Мені дуже сподобалася медовуха, яку тут продають. П'ється дуже легко. Тут дуже красиво, з цього якщо ви зважитеся поїхати в гори, то запевняю вас, що необхідно побувати в http_//karpaty.life/uk/guide/ivano-frankivska-oblast/yaremcha.htmlЯремче.
Ми ось були тут минулого літа з сім'єю, всім дуже сподобалося.
Якщо вирішите поїхати взимку, теж раджу. В Яремче завжди дуже красиво. До того ж тут туристичний бізнес налагоджений, з цього без проблем зможете знайти місце, де зупинитися і чим себе зайняти, нудно тут точно не буде. Крім цього Яремче в порівнянні з іншими містами і селищами Карпат досить таки не дорогий курорт, тут дуже демократичні ціни. З цього відпочити можна дуже добре, а витратити зовсім небагато.