Показать сообщение отдельно
Старый 09.05.2023, 13:37   #2
maxmaxmax
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 0
maxmaxmax на пути к лучшему
По умолчанию Re: Где найти хорошую гадалку

карти, таро, свічки, воск, молитви і т.д. то все великий гріх, недарма церква забороняє гадалок. Бо то все шарлатанство і шахрайство. Будь-хто зараз може навчитися робити розклади по інтернету і назвати себе ясновидиця. Але то велика брехня. Ясновидиця - це та, хто ясно бачить, така людина не використовує в роботі ніяких шахрайських засобів. А так все бачить і допомагає. ГАдалки ламають вам долю! Вони ніякі не ясновидиці. Не робіть собі гірше ходячи до таких горе спеціалістів, які самі про себе пишуть. Я два роки ходив по таким шахраям, тільки гроші з мене викачували. А потім випадково на інстаграм знайшов сторінку справжньої людини від Бога Milaniya_zlatova. Міланія, то унікальний спеціаліст, вона зчитує біополе людини. Бачить минуле і майбутнє, розказує про людей по фото, начебто знає їх сама. Коли Мілана робила мені чистку, то розповідала моє минуле, дитинство, такі речі, які ніхто крім мене не знав. Це унікальна робота, це не карти, не таро, не яйця. Це справді диво, як людина може бачити такі речі. Після того, що зробила Мілана, я наче вдруге народився. Тож кому треба допомога, а не в ігри погратися. то йдіть до неї 0677614751
maxmaxmax вне форума   Ответить с цитированием