Доброго дня! Я раніше оформляв медичну страховку для візи в Польщу із компанією ЄВіза. Загалом, процес був достатньо простим. Вони вимагають деякі документи, такі як скан паспорта, заповнену анкету та докази фінансової стабільності. Щодо покриття медичних витрат, у моєму випадку воно становило 30 000 євро, що вважаю досить гарним покриттям. Страховка покриває різні ризики, такі як нещасний випадок, невиліковні хвороби та транспортування до лікарні. Щодо обмежень, я не знаю про конкретну кількість медичних випадків, але важливо мати на увазі, що страховка зазвичай діє на певний період часу, наприклад, на 30 днів. Щодо медичного огляду, в моєму випадку не було потреби у спеціальному огляді перед оформленням страховки. Процес оформлення був достатньо швидким і зручним. Я можу порекомендувати компанію на основі свого позитивного досвіду. Я також хотів би поділитися статтею, яку я знайшов на сайті
https://multi-viza.com.ua/viza-2/str...izi-v-polshhu/. У ній детально описано вимоги до медичної страховки для візи в Польщу, а також надано корисні поради щодо вибору страхової компанії та покриття.