Показать сообщение отдельно
Старый 11.07.2023, 12:28   #4
Димонs
Профи

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Вес репутации: 187
Димонs на пути к лучшему
По умолчанию Re: Как продвинуть свой интернет-магазин в ТОП поисковых систем с помощью крауд ссылок?

Коли я вирішив просунути свій інтернет-магазин у ТОП пошукових систем за допомогою крауд посилань, я звернувся на біржу фрілансерів, покладаючись на їхній професіоналізм. . Але, на жаль, мої очікування не справдилися. Фрілансери, які заявляли про свій досвід у крауд маркетингу, нахалтурили, і результати були далекі від того, що я очікував.Розуміючи, що мої знання у цій галузі виявилися недостатніми, я вирішив шукати надійнішого рішення. Після проведення додаткового дослідження я знайшов студію " EMBO Studio", яка має гарну репутацію та позитивні відгуки. Там і замовив крауд-маркетинг embo.com.ua/uk/crowd-marketing/embo.com.ua/uk/crowd-marketing/ Ці фахівці взяли на себе всі труднощі, пов'язані з розміщенням посилань та забезпеченням їх якості. Вони не лише надали мені звіти про виконану роботу, а й пояснили, як я можу вимірювати результати та оцінювати ефективність стратегії. Як результат, мій сайт почав регулярно з'являтися в ТОПі пошуку, залучаючи нових клієнтів і збільшуючи продажі.
Димонs вне форума   Ответить с цитированием