Показать сообщение отдельно
Старый 09.08.2023, 13:44   #47
Ирина99
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 51
Ирина99 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Магические услуги в Днепре

Думаю моя історія буде корисною. Розповім про випадок, коли передбачення відіграли для мене важливу роль у моєму житті. До двадцяти шести років із чоловіками в мене не ладилося. То альфонс трапиться, то грубий, то вічно депресивний... Я майже зневірилася і спантеличилася тим, що стосунки в мене не складаються. Не могла зрозуміти, адже я не нужденна, з освітою, гарною роботою і зовнішніми даними не ображена. Зверталася до ворожок, але чула різні розповіді про пристріт і вінець безшлюбності. Уже справді задумалася, але мені пощастило я знайшла номер Яни. Я поскаржилася на своє невезіння з чоловіками і вона запропонувала провести детальну діагностику. У підсумку сказала, що десь через місяць я розлучуся з молодою людиною, з якою я зустрічалася на той момент, але мені не варто здаватися і сумувати. Пояснила, що буквально через три місяці я зустріну іншого чоловіка, з яким будуть довгі стосунки, шлюб і діти. Я поклала слухавку від неї в змішаних почуттях і продовжила жити своїм життям. На моє щастя, все сталося саме так, як вона говорила!!!) Тепер я заміжня, кохана і чекаємо на другу дитину! Щасливіше за мене немає на світі нікого! Спасибі Яночка, що змогла розглянути мою ситуацію по суті і запевнила, що переживати мені не варто. Хочу поділитися з номером, вона хороша чуйна людина. Навіть від спілкування з нею стає легше. І як мені здається, вона людина зі справжнім даром і допомагає людям за покликанням .+380 68 682 85 59.Whats app/viber/telegram
Ирина99 вне форума   Ответить с цитированием