Показать сообщение отдельно
Старый 23.08.2023, 12:42   #15
Марина788
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 46
Марина788 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Настоящая Гадалка

Коли чоловік, який клявся у вічному коханні і обожнював мене, кинув мене і пішов до іншої. Для мене це був-шок! До цього за 1 місяць він різко змінився до невпізнанності, близькі та рідні дивувалися, що з ним відбувається, від мене почав зачинятися, телефон постійно був із ним - ніде його не залишав, я та діти почали його дратувати! Потім зібрав речі та пішов, сказав, що кохає іншу. Я стала себе погано почувати, впала в депресію ще й у чужій країні. Обстеживши безліч форумів, я вирішила звернутися до Яночки, вона дуже приємна дівчина і дуже хороший маг. Я зробила в неї діагностику, мене вразили її слова, настільки вона все говорила в точку - імена, описувала людей, ситуації, що я зрозуміла - вона мені точно допоможе. Я робила все, що вона мені говорила, чітко за її вказівкою... І протягом тих термінів, що вона сказала, вона повернула чоловіка в сім'ю, колишню людину. Я дуже здивована її силі і професіоналізму. Вирішила написати цей відгук подяки, бо розумію, що не я одна така. залишу її контакти +380 68 682 85 59 .Whats app/viber/telegram
Марина788 вне форума   Ответить с цитированием