Re: Ритуалы на любовь. Снятие негатива.
Дорогі мої жінки Хочу розповісти вам свою історію кохання в якій допомога ворожки зіграла далеко не останню роль! До 36 років Я не могла вийти заміж, Сказати, що я була обділена чоловічою увагою, я не можу так сказати, І в принципі стосунки періодично були. Але тільки доходило до чого небудь більш серйозного Чоловіки зникали нібито їх палицями гнали! Так сталося і цього разу. Я зустріла чоловіка своєї мрії! Ми підходили просто в усьому, в ліжку влаштовували один одного на 100% загальні Інтереси, Погляди на життя, Загалом одним словом ідеальна пара. провстречавшись 5 місяців Він мені зробив пропозицію, і я, звичайно, погодилася! Тієї ночі ми переночували у нього. Прокинувшись рано вранці, його я в квартирі вже не виявила, зате знайшла записку, де він пише, що наші стосунки були помилкою, і просить пробачити його, і не шукати зустрічі з ним! У сльозах я поїхала до себе і впала в сильну Депресію. До цього я вже кілька разів зверталася до екстрасенсів, усе якось усе безрезультатно. Але одного разу Повертаючись ввечері додому, я розговорилася з сусідкою біля під'їзду, Вона стала цікавитися що зі мною, чому я так погано виглядаю бліда. І поцікавилася де мій молодий чоловік Я відповіла, що ми розлучилися. Ця жінка знала мене дуже давно і, мабуть, помітила, що моє особисте життя, м'яко кажучи, не складається, вона простягнула мені папірець із номером телефону і сказала: "Подзвони цій ворожбі"... Звати її Яна: "Вона моїй Катрусі допомогла і тобі допоможе"! Катя це її старша внучка. Того ж вечора я набрала Яні і вона зробила розклад на картах таро, вона відразу ж сказала, що в моєму особистому житті Чорна смуга і що я не можу вийти заміж. У мене очі на лоб полізли! Також вона сказала, що це все не просто так, а виною всьому прокляття - порча, вінець безшлюбності, можеш називати це як хочеш, але воно не дасть тобі нормально жити, доки ти не знімеш її! Яночка 23 дні Вичитувала молитвами це псування Також вона мені відправила новою поштою амулети який теж вичитували в церкві, І провела обряд на возз'єднання з моєю коханою людиною. Через місяць він до мене повернувся, попросив вибачення, сказав, що не розумів, що творить, і ми зіграли весілля. зараз я пишу вам цей відгук вже заміжня жінка і що найголовніше - щаслива! Ось номер телефону +380 68 682 85 59.Whats app/viber/telegram
|