Показать сообщение отдельно
Старый 04.10.2023, 16:01   #1
Darius4678
Особо приближенный
 
Регистрация: 11.06.2021
Сообщений: 3,658
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 153
Darius4678 на пути к лучшему
По умолчанию Якісні м'ясні субпродукти

М'ясні субпродукти – це частини тварин, які не є м'ясом, але можуть використовуватись у кулінарії чи харчовій промисловості. Вони включають різноманітні органи і тканини тварин, такі як печінка, серце, нирки, легені, шлунок, мізки, язик, сосиски та інші органи і частини тіла. Докладніше за посиланням: https://www.us-treid.com
Darius4678 вне форума   Ответить с цитированием