Re: Отзывы о гадалках, магах и экстрасенсах в Украине
Ніколи б у житті не подумала, що піду до ворожки, але так склалися обставини. Чесно кажучи, жодного разу не пошкодувала про те, що за порадою звернулася до Анджели. До неї ще зверталася моя мама і завжди говорила про неї тільки хороше, та й узагалі про неї багато хто в нас говорить, багатьом вона допомогла. Вона дійсно добре працює і допомагає людям. Анджела дуже здивувала своїм ворожінням, багато що сказала за мене, за мою сім'ю, за моїх близьких. Імена сказала моїх не доброзичливців. Чесно скажу була в шоці. І ще сама сказала навіщо я до неї звернулася і тут мені взагалі не по собі стало, звідки вона все дізналася?! А на той момент у мого чоловіка з'явилася коханка, що тільки я не робила, щоб їх розлучити, але, на жаль, ніяк, і тільки за допомогою , її обряду і дару ми змогли зруйнувати стосунки цієї не нормальної парочки. І через місяць чоловік уже був зі мною, я пробачила, а як іще потрібно було, адже в нас 3 дітей і віддавати якоїсь не збираюся. Спасибі що прочитали мій відгук, аж самій приємно, що написала про Анджелу, то не знаю як віддячити їй. Миру Вам усім! Ось її номер +380 68 682 85 59.Whats app/viber/telegram
[IMG]135203164.cdn6.editmysite.com/uploads/1/3/5/2/135203164/s461833753658996339_p2542_i7_w800.png?width=2400&o ptimize=medium[/IMG]
|