Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2024, 22:18   #243
Irina1997
Профи

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 32
Irina1997 на пути к лучшему
По умолчанию Re: ЯСНОВИДЯЩАЯ#ГАДАЛКА#МАГ#ЭКСТРАСЕНС ПРОВЕРЕННЫЕ 100%

Не хочу описувати все в подробицях, бо навіть подумки не хочу повертатися до тих страшних часів. Розповім усе в крації. На мені було псування, яке йшло по жіночій лінії, бабусі передалося від її матері, моїй мамі від бабусі, а мені, звісно, від моєї мами, але я вирішила, що закінчу цю навшпиньки прокльонів, тому-що повторювати їхню долю я не хотіла. Не хочу писати що відбувалося, але повірте це було жахливо! І тоді я стала шукати екстрасенсів, але це виявилося складніше ніж я думала! Я навіть їздила в київ до досить іменитих екстрасенсів, але все даремно тільки гроші на вітер. І я зрозуміла що потрібно звертатися тільки за рекомендацією! Але так як серед знайомих близьких і друзів я вже дізнавалася і все без результату. Стала шукати на форумах ось тут я і знайшла Яну! саме на цьому форумі. Звернулася я до неї і вона мені допомогла! Після діагностики я зрозуміла що це дійсно екстрасенс! Вона розповіла все сама в мене очі на лоб полізли! І після 13-ти обрядів від псування і сліду не залишилося я навіть дихати стала якось інакше! Вільніше чи що зараз наше життя налагоджується і шкодую я тільки про одне, що ми не знайшли її раніше. Контакти для зв'язку +380 68 682 85 59.Whats app/viber/telegram

Irina1997 вне форума   Ответить с цитированием