Показать сообщение отдельно
Старый 27.11.2024, 18:49   #8
OleGus12
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 22
OleGus12 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Купить спецодежду .

На днях купував сигнальний жилет REIS KOS-FLEX YB для роботи (https://eurosiz.ua/), і хочу поділитися досвідом, чому саме він мені знадобився і як все пройшло. У нас на будівництві ввели більш суворі правила щодо техніки безпеки, і для виконання робіт у темний час доби або в умовах поганої видимості потрібна була екіпіровка, яка б забезпечувала максимальну помітність. Цей жилет мене зацікавив тим, що він має не тільки стандартні світловідбиваючі смуги, але й дуже зручний у використанні. Наприклад, наявність внутрішньої кишені на грудях виявилася корисною — можна покласти туди телефон чи блокнот із записами, і не переживати, що щось випаде. Також сподобалося, що окружність регулюється липучками збоку — це дозволяє підлаштувати його під будь-який одяг, навіть якщо ти у теплій куртці. Ну, і ще один плюс — тримачі для ліхтариків. У моїй роботі це точно не зайве, бо часто доводиться працювати у сутінках, а руки мають бути вільними. Щодо покупки, замовляв на сайті ЄВРОСІЗ. Загалом, все пройшло без проблем: оформив замовлення, менеджер передзвонив, уточнив деталі, і через пару днів жилет вже був у мене. Особливо радує, що тканина досить щільна (120 г/м²), але при цьому легка, і чорна окантовка додає жилету акуратного вигляду. Поки використовую його вже кілька тижнів, і скажу, що якість не підвела — блискавка працює, липучки тримаються, матеріал легко чиститься після пилу і бруду. Тож для роботи в таких умовах це дійсно корисна річ.
OleGus12 вне форума   Ответить с цитированием