Показать сообщение отдельно
Старый 15.01.2025, 14:04   #3
Даниил ...
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 34
Даниил ... на пути к лучшему
По умолчанию Re: Ищу гадалку в Украине ,хорошая гадалка

Добрий день! У мене була сім'я й успішний бізнес. Я собі ні в чому не відмовляв, поїздки за кордон, машини міняв, дачу побудував шикарну. До мене на фірму прийшла влаштовуватися молода красива дівчина, бухгалтером. Я, звісно, підписав їй заяву. Не знаю, що зі мною стало відбуватися, я, напевно, закохався як у молодості. Затягнулися наші стосунки на два роки, дружина здогадувалася. А я все не міг піти від молодої, мене тягнуло до неї сильно. Менше я бував удома, пропадав у неї завжди. Діти дзвонили, просили, щоб я приїжджав, а в мене пилена була в очах (я думав тільки про неї). У бізнесі почалися проблеми. Мене запросили друзі на пікнік, я другу розповів про свою проблему. Він мені відразу сказав, що щось не так і дав номер телефону Олександра, сказавши, що він мені допоможе розібратися в моїй проблемі. Він теж не раз до нього звертався, і завжди він йому допомагав. Через тиждень я зателефонував Олександру і домовився про зустріч. Коли я приїхав до нього я був шокований, говорив про такі речі, які знав тільки я. А за молоду бухгалтерку сказав, що вона мене приворожила, чому в мене проблеми і пилена. Працював Олександр зі мною сім днів, почало все налагоджуватися і в сім'ї і в роботі. Бухгалтерку я відразу звільнив. Пішла пілена і думки про неї після того, як Олександр зі мною попрацював. Зараз із сім'єю на відпочинку. На знак подяки Олександру залишаю відгук свій, може комусь стане в нагоді хто зіткнувся з такою ситуацією. Рекомендую Олександра +380971792179 viber !
Даниил ... вне форума   Ответить с цитированием