Показать сообщение отдельно
Старый 28.02.2025, 13:34   #677
OLENARADCHENKO
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 3
OLENARADCHENKO на пути к лучшему
По умолчанию Re: Ищу гадалку в Украине ,хорошая гадалка

Люди добрі, будьте обережні! Не знаю як там гадалки, ясновидці та маги, але маю застерегти щодо однієї особи - Міланії Златвої! Її номер +380677614751 й інстаграм @milaniya_zlatova. Маю за обов'язок розповісти вам про свій досвід. Міланія Златова - головна шахрайка, яка не знає міри! Я випадково знайшла її контакти - виплила реклама в інстаграмі. Вона перетворила моє життя на пекло - відверто мене обікрала і залишила без копійки з величезними боргами! І то ще не все... Вона навіть змушувала оформлювати мікрозайми й не тільки... Нижче опишу деталі.
Писала вище і хочу звернути вашу увагу зокрема на те, як саме Міланія Златова обдурює людей. Коротко опишу. Її метод вкрай цинічний. Вона втирається в довіру тим, що вона не гадалка, а зчитує біополе. Типу вона екстрасенс чи ясновидиця "в десятому поколінні" - зараз вже розумію, що це навіть звучить смішно. Але... В розмові Міланія Златова спочатку ставиться до вас як до подруги і підкреслено веде спілкування цілу годину. Ще й наголошує, що розмова триватиме "цілу годину"! Хоча більшу частину часу розповідає всіляку маячню й зокрема про те, який в неї інстаграм та сайт. Я лише потім побачила що серед підписників в інстаграмі в неї одні лише боти з азії, а сотні постів - то пришелепкуватий спам з кумедними відео з тік-току тощо. Сайт на її ім'я - головна ознака шахраїв - також зроблений типово по шахрайськи. Адже який може бути сайт у людини, яка має дар? Він людині зі здібностями точно не потрібен, оскільки усі приходять по порадах чи то рекомендаціях (сарафанному радіо), а не через рекламу в інстаграмі. Це я тільки потім зрозуміла... Проте повернуся до описання схеми Міланії. Вона в процесі розмови робить все, щоб заманити до себе на особистий прийом. І якщо ви погодитеся - це буде найбільшою помилкою у вашому житті! Повірте! Я не споживаю алкоголь, але вона мене обпоїла - типу так треба для діла. А потім почалося... Там був клофелін!!! Ви не уявляєте, як це вдарило по моєму здоров'ю... Я отямилася за декілька годин з ватною головою, яка шалено крутилася. Не могла навіть язиком поворухнути від оніміння та й ще була полуоголеною й облитою якоюсь рідиною. Вже було темно. А Міланія стояла наді мною і сміялася, розповідала, що то типу біополе. Проте, вона мене не просто обікрала! То б ще нічого якби просто забрала гроші та прикраси -**вона зробила фотографії, якими мене потім шантажувала довго!!! Змушувала навіть мікрозайми оформлювати та писати бруд на усіх гадалок та магів по форумах - типу то її конкуренти. Але я не чула, щоб ті гадалки робили таке зло людям як робить Міланія Златова. Врятувало мене від неї інше горе - почалася війна - вдалося у перший день втекти за кордон хоча вже й були борги на сотні тисяч. Я отримала прихисток та й добрі люди за кордоном допомогли. Зараз дивлюся в її інстаграмі, що вона подорожує веде життя на широку ногу, часто подорожує за кордоном: Італія, Румунія, Туреччина тощо - типу ритуали проводить, а сама людей обворовує! І як таку тільки земля носить. Повторюсь її номер +380677614751 й інстаграм @milaniya_zlatova Стережіться Міланії Златової!
OLENARADCHENKO вне форума   Ответить с цитированием