Re: CRM
Я також згоден що без хорошої crm інтернет магазину вести справи дуже складно.
Як для себе я використовую KeyCRM (blog.keycrm.app/agregatory-messendzherov-kak-sobrat-vse-chaty/blog.keycrm.app/agregatory-messendzherov-kak-sobrat-vse-chaty/). особливо в плані агрегації месенджерів. Якщо коротко – це просто рятувальний круг для тих, хто хоче тримати все під контролем.
У мене купа каналів зв'язку з клієнтами: Instagram, Viber, Telegram, Facebook, Email. Раніше я просто тонув у цих чатах, постійно переключався між додатками, щось забував, щось губив. KeyCRM вирішив цю проблему раз і назавжди.
Яка користь для мене?
-Економія часу: Всі повідомлення з різних каналів в одному вікні. Не потрібно переключатися між додатками, все під рукою.
-Жодне повідомлення не залишається без відповіді: KeyCRM показує повідомлення без відповіді в окремій папці. Тепер я впевнений, що нічого не пропустив.
-Персоналізований підхід до клієнтів: KeyCRM зберігає історію спілкування з кожним клієнтом, можна робити нотатки, щоб пам'ятати про їхні вподобання.
-Зручна робота з командою: KeyCRM дозволяє розподіляти чати між менеджерами, відстежувати їхню продуктивність.
-Аналітика: Можна відстежувати статистику по чатах, щоб розуміти, які канали працюють краще.
Особливо сподобалось, що KeyCRM дозволяє підключати особисті акаунти Viber і Telegram. Це взагалі революція! Тепер можна вести клієнтів, які звикли звертатися на знайомий номер.
|