24.05.2024, 12:49 | #1 |
Новичок
|
Інструменти для рукоділля
Якщо ви полюбляєте рукоділля, а ще вдома є дітки, кого ви теж привчаєте до творчої роботи, то ви, ймовірно, маєте лайфхаки і інструменти, якими частіше всього користуєтесь. Піднімаю питання, бо маю влома малечу і треба чимось зайнятись окрім розмальовок та пластиліну.
Зазвичай на заняттях по трудовому навчанню в садку та молодших класах часто давали якісь заготовки для аплікацій. От і цікавить питання: що треба для цього всього? Маю приблизний список інструментів, які "універсальні" і можуть застосовуватись у будь-якому виді роботи:
Це прикинула на швидку. Можливо ви ще маєте ідеї - буду чекати на відповіді Последний раз редактировалось Huha; 24.05.2024 в 12:55. Причина: Некоректно розміщений текст |
28.05.2024, 21:55 | #2 |
Профи
|
Re: Інструменти для рукоділля
Я працюю з деревом, але іноді використовую й інші матеріали, як-от папір та картон для макетів. Хочеться знайти клей, який би ідеально підходив для всіх цих завдань. Важливо, щоб він був міцним, швидко сохнув і не залишав плям. Чи може хтось порекомендувати магазин або бренд, де я можу замовити такий клей? Чи є відмінності в клеях для різних матеріалів?
|
28.05.2024, 21:58 | #3 |
Профи
|
Розумію ваші питання, адже вибір клею справді може бути складним завданням, коли вам потрібно, щоб він відповідав багатьом вимогам. Я зазвичай рекомендую своїм клієнтам та колегам сайт Lux-X, де можна знайти великий асортимент клею для різноманітних потреб. На сайті Lux-X ви знайдете статтю, яка детально описує про клей для паперу
|
Сегодня, 01:09 | #4 |
Профи
|
Ищу пряжу для вязания шапок и шарфов. Нужно что-то легкое, но теплое. Где посоветуете купить?
|
Сегодня, 01:10 | #5 |
Профи
|
Добрый вечер! Я заказываю пряжу Газзал Беби Альпака
|
Метки |
рукоделие, рукоділля, хобби, хобі |