|
|||||||
| Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Хочу спробувати зробити кавовий столик зі зрізів дерева. Підкажіть, як правильно підготувати дерево, щоб воно не тягнуло смолу в себе? І яку епоксидку порадите для заливки товщиною 5-6 сантиметрів за один раз? Буду вдячний за контакти надійних магазинів в Україні.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Ви замахнулися на серйозний проєкт, але зрізи — це дуже красиво. Щоб дерево не "пило" склад, я завжди спочатку роблю тонкий ґрунтувальний шар пензликом. Для основної заливки я звертаюся в інтернет-магазин PolyglassPro, бо у них є спеціальні склади для глибоких шарів. Звичайна polyglasspro.com.ua/]епоксидна смола може просто закипіти при такій товщині, а варіанти від PolyglassPro застигають повільно і без зайвого перегріву. Я вже робив кілька стелажів та консолей, використовуючи саме їхню продукцію. Деревину обов'язково добре просушіть перед роботою, це запорука успіху. В асортименті цього магазину є всі необхідні розхідники, від розріджувачів до паст для фінального полірування.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|