|
|
#1 |
|
Местный
|
Порадьте мені гарну стоматологічну клініку у Вінниці, де працює гарний ортодонт?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я можу вам рекомендувати клініку Dr. Miller у Вінниці. Їх ортодонт допоміг мені виправити прикус, і я залишився дуже задоволений результатом. У клініці працюють досвідчені спеціалісти, які використовують сучасні технології для діагностики та лікування. Dr. Miller пропонує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, що дозволяє знайти оптимальне рішення для вашої ситуації.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Подскажите где в Днепре можно записаться на консультацию к ортодонту?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Профессиональные услуги в области ортодонтии предлагает клиника Здесь вам помогут исправить прикус, установить брекеты, капы или другие ортодонтические аппараты. Современное оборудование и индивидуальный подход обеспечивают комфортное лечение с отличным результатом. Специалисты клиники работают с пациентами любого возраста, предлагая эффективные решения для ровной и здоровой улыбки.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Пользователь
|
Підскажіть де хороша стоматологічна клініка у Кременчуці? Потрібен гарний ортодонт.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Пользователь
|
Мені свого часу дуже допоміг курс ортодонтичного лікування у LoveDent. Лікування брекетами пройшло комфортно, лікар все детально пояснював, а результат був помітний швидше, ніж очікувала. Тут добре описано, які види брекетів та елайнерів пропонують і як проходить лікування
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|