|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Друзі, ну реально вже голова кругом! Є гроші, хочу взяти машину, але чим більше читаю й дивлюсь, тим більше сумніваюся. То хвалять європейців, то кажуть японці надійніші, хтось радить брати щось свіже з салону, а хтось кричить – тільки перевірене б/у. Мені треба, щоб машина була комфортна, надійна й не жерла бензин відрами. Їжджу і по місту, і по трасі. Ще бажано, щоб і виглядала не як дідова "тачка". Що порадите? Реально не знаю, з чого починати.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
О, знайома ситуація. Я коли вибирав, то теж нервував, бо одне діло – з друзями говорити, а інше – свої гроші вкладати. Я в результаті взяв Toyota Camry — так, не дешева, але надійність і комфорт там на висоті. Ніяких сюрпризів, тиха, плавна, бензин їсть адекватно. Я б не радив брати європейця, якщо не плануєш багато вкладати в обслуговування. А ще дивись, щоб сервіс був нормальний у твоєму місті, бо потім можна намучитись з запчастинами і ремонтом.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
А ти з салону брав чи з пробігом? Бо я якраз сумніваюсь, чи є сенс переплачувати за нову, чи краще взяти з пробігом. І ще питання — автомат чи механіка? Бо я завжди їздила на механіці, але кажуть, що автомат зараз краще, особливо для міста. Теж думаю щось на кшталт Camry або можливо Lexus, але боюся, що обслуговування з’їсть весь бюджет.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я пройшла через це нещодавно, теж з купою питань і сумнівів. В результаті вирішила не грати в рулетку з б/у і взяла нову машину. Заходиш на сайт офіційного дилера Лексус cityplaza.lexus.ua/stockcityplaza.lexus.ua/stock — і там можна знайти актуальні пропозиції, часто є авто вже в наявності, не треба чекати місяцями. Я обрав Lexus, бо хотів і комфорт, і вигляд, і щоб на багато років. Так, це дорожче, ніж деякі інші варіанти, але я вже покаталася та зрозуміла — різниця колосальна. М’який хід, тиша в салоні, купа електроніки, яка реально допомагає. А ще в них сервіс гарний, все чітко пояснюють. Як думаєш про щось серйозне і хочеш не паритись потім, дививсь саме в той бік.
[IMG]i.postimg.cc/0yz9Wgkd/24-06-2025-002216.jpg[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|