|
Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Избранный
|
![]()
Дуже турбують болі у хребті, а особливо у попереку. Вже не знаю, як від них позбутися. Є якісь дієві поради?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Избранный
|
![]()
Ну для початку вам потрібно потратпити до лікаря, який вирішує проблеми зі спиною. Начебто вертебролог називається. Якщо лікар порадить, то дуже класно допомогає позбавиться від болю у спині
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Профи
|
![]()
Ой, і в мене так болить спина. Думаю, треба копмлексно обстежитись. Я в Києві зараз. Куди податись?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Болі у хребті - це вже тривожний сигнал, але операція потрібна не завжди. Зверніться до лікарів
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Избранный
|
![]()
Привет, при болях в спине и руках я обращалась к ревматологу ЕРЦ
оказалось, что проблема была в суставах, к счастью все удалось вылечить |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Избранный
|
![]()
Мне тоже надо что-то делать с остеохондрозом, потому что боли в спине не утихают. советуют сходить в кинезиоцентр в Киеве
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Новичок
|
![]()
Я хотела бы поделиться своим опытом с клиникой osanclinic. Недавно у меня начались
С самого начала приема меня встретили внимательно и дружелюбно. Врачи внимательно выслушали мои жалобы, провели полное обследование и поставили точный диагноз. Через несколько сеансов я уже почувствовала облегчение. Благодаря профессионализму врачей и заботе персонала, я смогла справиться с болью в спине и вернуться к полноценной жизни без постоянного дискомфорта. Последний раз редактировалось Ксения31; 11.06.2024 в 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Избранный
|
![]()
Боль в позвоночнике может иметь множество причин - нужно всестороннее обследование.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Новичок
|
![]()
Болі у попереку можуть бути дуже неприємними, але є кілька способів зменшити їхній дискомфорт:
Регулярна фізична активність: Легкі вправи для зміцнення м'язів спини і живота можуть допомогти зменшити болі. Прогулянки, йога або плавання – хороші варіанти. Правильна постава: Переконайтеся, що ви сидите і стоїте з правильною поставою, щоб зменшити навантаження на хребет. Розслаблювальні техніки: Масаж або розслаблюючі процедури можуть допомогти зняти напругу. Лікарські засоби: Прийом нестероїдних протизапальних препаратів може бути корисним, але перед використанням краще проконсультуватися з лікарем. Фахова допомога: Якщо болі тривають, важливо звернутися до спеціаліста. Наша клініка Dr. Loktionov пропонує кваліфіковану допомогу у лікуванні болю в спині. Ви можете записатися на консультацію за посиланням: Не відкладайте візит до лікаря – здоров'я важливе! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Пользователь
|
![]()
Якщо болі у спині тривають або погіршуються, важливо консультуватися з лікарем. Першим кроком може бути сімейний лікар або травматолог-ортопед, який зможе провести огляд і назначити додаткові діагностику або лікування.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Пользователь
|
![]()
Визначення причини: Болі у спині можуть бути викликані різними факторами, такими як м'язеві напруги, проблеми з хребтом (наприклад, остеохондроз, сколіоз), інфекції, пошкодження, або навіть стрес.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Пользователь
|
![]()
Типи лікування: Лікування може включати фізіотерапію, медикаментозну терапію для зменшення болю та запалення, ін'єкції, масаж, активний спосіб життя, який включає вправи для зміцнення м'язів спини та корекції постави.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Пользователь
|
![]()
Профілактика: Для запобігання подібних проблем важливо вести активний спосіб життя, регулярно займатися фізичними вправами для м'язів спини та спинного стовбура, дотримуватися правильної постави під час сидячої роботи та важливо не піддаватися стресам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Новичок
|
![]()
На даний момент ортопед Копіл Євгеній Геннадійович має багаторічний досвід, а також є членом низки медичних співтовариств, із задоволенням обмінюючись знаннями з колегами з інших країн. Навколо нього зібралася чимала кількість вдячних пацієнтів, яким він допоміг впоратися з труднощами.На даний момент Зверніться в Клініку
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Пользователь
|
![]()
Привіт всім! Хочу дізнатися, де в Києві можна зробити якісне МРТ. Можливо, хтось з вас мав досвід у цьому і може порекомендувати перевірені місця? Важливо, щоб обстеження було не тільки точним, але й доступним за ціною. Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
|
![]() |
![]() |
![]() |