![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт народ, поділіться пліз контактами хороших інтернет магазинів дитячих речей або де ви найчастіше замовляєте. Для мене головний критерій це якість речей, тому що дочка алергетик і не комфортно себе почуває в синтетичних речах, а часом навіть з'являється висип на тілі
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Аналогічно, шукаю завжди одяг і насамперед дивлюся на склад, якщо кофта дуже стильна і крута, а на етикетці квазано, що великий відсоток синтетики, то ніколи не візьму. Найчастіше стала замовляти речі з американських сайтів, Некст, H&M у цих брендів завжди якість на висоті
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я не прагну купувати речі із зарубіжних сайтів, ъхотя розумію, що якість товару там має бути відмінна. Просто не бачу сенсу, якщо у нас є теж не мало хороших виробників дитячого одягу, яку виготовляють з натуральних матеріал, підбирають якісну фурнітуру. Також розробляють модні і стильні моделі для дітей. Ось припустимо цей Хмельницький виробник, є багато класних моделей светрів на дівчинку
Последний раз редактировалось Анита Лащенко; 12.02.2021 в 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Профи
|
![]()
Зараз дуже складно вибрати дійсно якісні речі, з натуральних матеріалів, тому що часто виробник на етикетці вказує 100% бавовна, але в реальності все одно йдуть синтетичні добавки. Тому багато хто зараз став купувати речі з-за кордону
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Бессмертный
|
![]()
Я один раз заказала с американского сайта детскую одежду, ждала около двух месяцев, мало того что одежда приехала не в сезон, так и вещи оказались малы. Поэтому лучше покупать у наших производителей. Поэтому перешла на наш интернет-магазин Bembi, купила хорошую зимнюю одежду для мальчика
|
![]() |
![]() |
![]() |