![]() |
#1 |
Профи
|
![]()
Усім привіт, хто не спить. У мене питання медичного характера. Скажіть, хто приймав Синупрет? Вам він щось взагалі допоміг? Чи це просто якесь плацебо. Чи взагалі гроші на вітер?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Мої знайомі давали своїй дитині молодшого шкільного віку Синупрет. У нього часто були застуди. Та завжди з нежиттю, який довго не проходив. Ось їм і лікар порадив давати його для профілактики.
__________________ Да что там коня на скаку... Есть женщины в русских мегаполисах — лёгким поворотом руля останавливают до тысячи автомобилей. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Бессмертный
|
![]()
Якщо мені пам'ять не зраджую, Синупрет - це гомеопатичний препарат. Гомеопатичні препарати взагалі дієві, але діють повільніше, ніж фарма. Та приймати треба не одну-дві таблеточки на день, як наприклад, антибіотики, а набагато більше. Анотацію почитайте.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Що я можу сказати за ці ліки? Перший раз ми давали їх дитині, коли у неї нежить був. А потім стали давати й для профілактики, два рази на рік. Ліки ефективні. Що мені подобаються, що це не фарма, а гомеопатія, тобто травки там. Тому можна їх давати і дітям. ![]()
__________________ Нашла интересную штуку. Русская поговорка: "У дураков мысли сходятся». Американская: "Великие умы думают одинаково". |
|
![]() |
![]() |
![]() |