|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Я розумію, що зараз в усіх інші потреби, та прошу поради і допомоги відносно вибору от саме маслопресу, що можете порадити?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Який верстат брали? Теж шукаю. Не хочу спустити гроші в трубу. Наслухався про сучасних виробників, хочеться як взяти, то щоб довгі роки служило без оцих головняків. Зараз парацює ще радянський, уявіть. Теж нерви всі з`їв. Скоро сезон. Планую обновитись.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я б на вашому місці в Чернігові б подивився. Там є завод, який робить маслопреси як попереднього, так і остаточного віджиму. Мінімальні втрати при віджимі, а також двигуни до 132 кВт, якщо не помиляюсь. Вам який потрібен? Можу запитати, знайомий фермер недавно там був, три станки зразу купив.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Можу порадити завод з виробництва маслопресів, в Чернігові знаходиться. Не перший рік працюємо з ними, вже третій цех відкрили, всю техніку брали в них tan.com.ua/equipment/shnekoviy-maslopres/tan.com.ua/equipment/shnekoviy-maslopres/ Доречі, в них багато чого є. А з приводу маслопресу то беріть або ПШ-300 або 2-ПШ25. Залежить від об'єму сировини. Двигуни в них надійні, це точно. І продукція виходить норм, перед людьми не соромно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|