|
|
#1 |
|
Избранный
|
Ось мені цікаво. Є люди, які замовляють сантехніку в інтернеті. Я замовляю практично все, але ось з сантехнікою якось страшно. А ви що скажете? Товар приходить цілим? Дякую всім за відповіді.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я давно вже замовляю сантехнікові через інтернет. По-перше, це набагато вигідніше, а по-друге, можна істотно заощадити свій особистий час, адже вам не треба буде їхати на ринок і шукати відповідний варіант.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
У інтернет-магазинах вибір більший. У цьому я вже сам особисто переконався. Тут можна знайти такий товар, якого на ринку ви і не знайдете. До того ж і коштує він на порядок дешевше, адже не треба платити за оренду магазину.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Я другий раз замовляю через інтернет-магазини унітази.
Один ми купували для себе, а другий - для батьків. Відмінний варіант ми знайшли в цьому каталозі cантехніки ars.ua/santeh***a/ars.ua/santeh***a/ з підлоговою установкою і квадратної форми. Звичайно, форма мене спочатку насторожувала, але ми з дружиною вирішили поекспериментувати, і залишилися задоволені. Вам теж рекомендую відвідати цей інтернет-магазин, де можна підібрати сучасну і стильну сантехніку для своєї ванної кімнати. [IMG]stream-market.com.ua/imgcache/640x640/G0011.png[/IMG] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Нам нужен хороший гигиенический душ. Что можете посоветовать?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Новичок
|
Кто любит искать затряные сокровища древнего храма? Сделайте это вместе с Gonzo's slot. gonzos-slot.com Мультяшный главный герой не даст вам заскучать ни на минутку. Его загадки помогут приумножить выигрыш. Окунайся в мир затерянного города и наслаждайся игрой.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новичок
|
А мы сейчас ванную делаем, хочу там поставить гигиенический душ, осталось только выбрать, какой именно купить. Знаю, что качество сантехники разное, надо найти действительно хорошую.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Пользователь
|
Мы когда занялись ремонтом в квартире, сразу решил покупать только качественные строй материалы, чтоб потом не жалеть, что на чем то сэкономил, так что сантехнику тоже брали хорошую, от лучших чешских производителей. Буквально недавно уже доделали свой санузел и поставил гигиенический душ zevs-santeh***a.com.ua/catalog/smesiteli/smesiteli_dlya_bide/zevs-santeh***a.com.ua/catalog/smesiteli/smesiteli_dlya_bide/ который заказали со скидкой на сайте "Зевс Сантехника", собственно как и остальную. Вот у них рекомендую покупать, ассортимент хороший и главное, что они гарантируют качество. Здесь можете заказывать смело.
|
|
|
|
![]() |
| Метки |
| сантехника |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|