|
|||||||
| Хозяйские советы Секреты домашнего уюта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Доброго дня! Вже скоро буде холодно на вулиці, і я вирішила до цього добре підготуватись. Хочу купити керамічний обігрівач, але не можу визначитись який краще брати. Порадьте мені якісний керамічний обігрівач, та інтернет-магазин в якому його можна купити.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Привіт! Я також почав дуже активно готуватись до зими, купив декілька обігрівачів, і серед них один керамічний, який мені порадила моя знайома, яка давно ним користується. І він дійсно дуже гарно обігріває кімнату.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Привіт! От і я його дуже хочу купити про всяк випадок. Підкажи, будь ласка, який саме керамічний обігрівач ти собі купував, та в якому інтернет-магазині у Львові? Думаю це мені допоможе у виборі.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Бессмертный
|
Оскільки керамічний обігрівач мені порадила моя знайома, мені обирати особливо не довелось. Купив я собі Керамічний обігрівач AFRICA X900 biege (термостат+таймер), у перевіреному інтернет-магазині де великий вибір якісної техніки по вигідним цінам.
У приладі використовується комбінація з двох нагрівальних елементів, яка забезпечує прискорене нагрівання - вже через кілька хвилин після включення обігрівача, температура в кімнаті почне підвищуватися, поки не досягне комфортного рівня.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|