|
Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Вирішив з тютюнових сигарет перейти на електронні, бачу що багато хто зараз курить саме такі пристрої. Кажуть, що вони не такі шкідливі для здоров'я і з їх допомогою навіть можна знизити споживання нікотину або зовсім кинути палити. Мене цікавлять питання вибору електронної сигарети, що краще, економічніше одноразова або Вейп, Джул
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Дійсно електронні сигарети зараз дуже популярні, це нині не просто курильне пристосування, але і крута іміджева річ. До того ж щоб курити Вейп не потрібно виходити на вулицю або спеціальне відведене для цього місце.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Беріть Вейп або pod системи,вони за принципом роботи схожі, але pod менш потужний, і виробляє не багато диму. А так вони зручні, прості у використанні і компактні. Але вейпи мають більше опцій, але вимагають більше зарядки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Можна легко заплутатися в різноманітті найменувань видів і марок електронних сигарет і щоб не помилитися, потрібно почитати про кожний вид, можливо дізнатися відгуки, подивитися огляди. Мені подобається електронна сигарета Джул, я давно її використовую, принцип роботи у такої сигарети схожий з Вейпом, але Джул більш компактний, працює автоматично, не складний в налаштуваннях. Подивіться тут є багато різних моделей
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Профи
|
![]()
Кстати
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Избранный
|
![]()
Прежде чем купить электронную сигарету, уточнял у знакомых, кто каким отдает предпочтение, плюс пробовал. По итогу выбрал айкос и под-систему, а покупаю регулярно тут
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Профи
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Избранный
|
![]()
Це правильний підхід. Я саме завдяки відгукам в інтернеті знайшов відмінний вейп шоп
|
![]() |
![]() |
![]() |