|
Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Бессмертный
|
![]()
У мене нещодавно в машині здох акумулятор. Потрібно новий купувати. Давно не стежив, що зараз на ринку акумуляторів, тож потрібна допомога. Який хороший акумулятор для автомобіля можете порадити, щоби без проблем був.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Зараз із покупкою акумуляторів особливих проблем немає, асортимент величезний, можна знайти будь-який акумулятор. Я в своєму авто торік акумулятор міняв, брав акумулятор ємність 3 А/год. За ціною обійшовся мені близько 2 тисяч.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Бессмертный
|
![]()
Мені такий акумулятор навряд чи підійде, потрібно щось потужніше, хоча б 14 А/рік, а бажано ще потужніший. Головне, щоб він коштував при цьому не 10 тисяч, бо грошей у мене не сказати, щоб прям дуже багато.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Знайти потужніші акумулятори - це не проблема, я просто написав, який акумулятор я брав. Тим більше, що вам потрібен акумулятор не набагато потужніший за мій, відповідно і коштуватиме він буде не дуже дорожче.
Я б вам порадив глянути весь асортимент автомобільних акумуляторів у Дніпрі Раджу брати акумулятор від якогось відомого виробника, тому що вони найчастіше якісніші та довговічніші, але ви вже сам дивіться. Думаю, що тисячі за 3 ви зможете знайти потрібний акумулятор. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |