|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Привіт усім! Планую купити квартиру в Львові чи області і хочу почути ваш досвід та поради. Якщо хтось вже придбав квартиру в останні роки, які ЖК варто розглянути? Мене цікавлять не лише ціни, але й якість будівництва, інфраструктура, зручне розташування. Буду вдячний за будь-які рекомендації та власні враження!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Вітаю! Я нещодавно купив квартиру в ЖК "Парус" у Винниках і маю тільки позитивні враження. Забудовник чесний, якість будівництва вражає, а локація - просто чудова. Є всі необхідні сервіси поруч, а затишна атмосфера містечка додає затишку. Також, раджу звернутися до офіційного сайту ЖК "Парус" parus-city.lviv.ua/2-kimnatni-kvartyryparus-city.lviv.ua/2-kimnatni-kvartyry для детальної інформації. Це лише мій особистий досвід, але можливо, це буде корисно для тебе. Успіху в пошуках і будь ласка, не соромся питати, якщо щось цікавить!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Я думаю в Киеве смотреть на варианты, потому что цены сейчас очень упали, так что есть отличный шанс купить квартиру непосредственно в столице. Уже и нашла там axis.kiev.ua/ruАгенство недвижимости, так что очень надеюсь, что сделка будет удачной.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|