|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де у Львові можна якісно зробити МРТ голови?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Вітаю! Раджу звернутися до медичного центру МРТ-експерт. Вони мають приватний томограф Siemens найновішої моделі. Лікарі дуже досвідчені у проведенні саме МРТ головного мозку. Я робив у них таке обстеження - отримав детальні знімки високої якості. Є можливість онлайн запису без черг. Атмосфера приємна, чисто. Ціни адекватні. Тому, якщо потрібне якісне у Львові - раджу саме МРТ-експерт!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Може хтось ще шукає клініку в Києві, де якісно роблять МРТ голови, то можу порадити Медіком - на цій сторінці можна подивитись ціни та обрати.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
привет, я МРТ головы делал тут
долго выбирал клинику, советовался с друзьями и искал инфу в инецу про этот центр было много положительных отзывов, решил попробовать и не пожалед. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Пользователь
|
Наша компанія спеціалізується на перевезенні лежачих хворих. Забезпечуємо комфорт та безпеку під час транспортування. Відповідальність і професіоналізм - наші головні пріоритети. Також доставляємо лежачих хворих на МРТ
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|