|
Онлайн кинотеатр Ваши любимые фильмы, мультфильмы, клипы... выкладываем и ищем файлы |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Привіт усім!
Я студентка 4-го курсу культурології і наразі працюю над дипломним проектом щодо феномену відео-салонів в Україні періоду Перебудови (1985 – 1991). Якщо ви відвідували відео-салони в той час, я б дуже хотіла почути про ваш досвід! Будь ласка, поділіться своїми спогадами про ці місця. Ваші історії допоможуть мені глибше зрозуміти культурний контекст того часу. Запитання, на які можна було б опиратися під час розповіді: 1. В яких роках ви відвідували відео-салони? У якому місті чи селі відбувалися ці сеанси? Чи були якісь особливості, пов'язані з місцем розташування? 2. Які фільми ви дивилися в відео-салонах? 3. Яка була вартість сеансу? Якщо ви пам'ятаєте, скільки коштував вхід, будь ласка, поділіться цією інформацією 4. У якому приміщенні відбувалися сеанси? Було це окреме приміщення, клуб чи щось інше? 5. Як виглядала зала, скільки було телевізорів? Чи були якісь особливості інтер'єру? 6. Який був дубляж, картинка та переклад фільмів? Чи мали якісь особливості? 7. Чому ви обирали відео-салони, а не традиційні кіносеанси? Були якісь особливі причини для цього вибору? Наскільки часто ви відвідували відео-салони, наскільки це було поширено? 8. Чи знали ви, кому належав відео-салон, який ви відвідували? Ваші історії будуть дуже цінними для мене, і я дякую заздалегідь за будь-яку інформацію, якою ви зможете поділитися! |
![]() |
![]() |
![]() |
Метки |
видео-салоны, история, история украины, личные истории, ностальгия, опыт, рассказы |