|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт усім! Чи є тут айтішники, які читають щось корисне в Telegram? Хочу знайти канали з актуальними новинами зі світу ІТ, новими фреймворками, кейсами чи порадами по продуктивності. Бажано не англомовні, а щось локальне.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
TG Detect — чудовий інструмент, якщо потрібно знайти щось тематичне й справді корисне. Для IT-сфери є окремий tgdetect.com/uk/ukraine/technology-applications?utm_source=cr&utm_medium=link&utm_campaign=c1]каталог телеграм каналів по технологіям , де зібрані перевірені джерела, що постійно оновлюються. Там є і технічні блоги, і спільноти з вакансіями, і канали, де діляться новинами зі світу розробки, стартапів чи навіть штучного інтелекту. Дуже зручно, що вказано активність каналу, кількість підписників, а також короткий опис — тож не треба відкривати всі підряд. TG Detect реально економить час, коли шукаєш вузькопрофільний контент.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Я почав із простого — гуглив огляди та читав коментарі. Найбільше користі дали блоги, де люди діляться особистим досвідом. Враження від 2К нові ігри у мене позитивне: усе максимально просто — зайшов і одразу почав грати. Немає перевантаження функціями, усе логічно розміщено. Особливо зайшли ігри від популярних провайдерів — видно, що вибір продуманий. Раджу не обмежуватись одним джерелом, а переглянути кілька, щоб скласти власну думку.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|