|
|||||||
| Хозяйские советы Секреты домашнего уюта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Я все більше схиляюся до використання антибактеріальних комплексів без хлору для свого басейну. Чи можна їх ефективно використовувати для води, яка схильна до сильної активності водоростей? У мене басейн знаходиться на відкритому повітрі, і літні дощі часто призводять до того, що вода стає мутною і на поверхні з'являються водорості. Чи здатні ці комплекси справлятися з такими проблемами? Я чув, що деякі засоби з сріблом та міді не тільки дезінфікують, але й запобігають росту водоростей. Це правда?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Так, ці комплекси з сріблом та міді чудово працюють для боротьби з водоростями, особливо в умовах відкритих басейнів. Я маю басейн на дачі, і влітку він постійно піддається впливу погодних умов, що призводить до розмноження водоростей. Засіб, який я використовую, на основі мідних сполук і наносрібла, не тільки очищає воду від бактерій, але й надає тривале антисептичне дію, що допомагає запобігти появі водоростей. Це дозволяє значно зменшити частоту очищення та підтримувати воду чистою.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я також довгий час мав проблеми з водоростями, особливо після дощів. Коли почав використовувати антибактеріальний комплекс без хлору, побачив, що він справді бореться з водоростями. Комплекс на основі міді та срібла надає воді тривалий захист, і навіть після дощів вода залишається чистою. Це дійсно ефективне рішення для відкритих басейнів, де постійно змінюються погодні умови і є ризик розвитку водоростей. Так, це точно працює, і вода не мутніє.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
До того ж, продукт дійсно безпечний, не шкодить шкірі і, що важливо, підходить для людей з алергією на хлор. Тепер користуюсь лише цим засобом для дезінфекції. Все працює відмінно, вода в басейні завжди чиста, і без ніякого запаху! Кому треба – раджу звертатися саме до них. Перевірено! |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|