Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ДОМ И СЕМЬЯ > Хозяйские советы

Хозяйские советы Секреты домашнего уюта

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 03.06.2025, 14:18   #1
Gleb88
Избранный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 149
Gleb88 на пути к лучшему
По умолчанию Комплекс без хлору для свого басейну!

Я все більше схиляюся до використання антибактеріальних комплексів без хлору для свого басейну. Чи можна їх ефективно використовувати для води, яка схильна до сильної активності водоростей? У мене басейн знаходиться на відкритому повітрі, і літні дощі часто призводять до того, що вода стає мутною і на поверхні з'являються водорості. Чи здатні ці комплекси справлятися з такими проблемами? Я чув, що деякі засоби з сріблом та міді не тільки дезінфікують, але й запобігають росту водоростей. Це правда?
Gleb88 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.06.2025, 14:18   #2
DANAS
Избранный

Настроение: Amused
Вес репутации: 124
DANAS на пути к лучшему
По умолчанию Re: Комплекс без хлору для свого басейну!

Так, ці комплекси з сріблом та міді чудово працюють для боротьби з водоростями, особливо в умовах відкритих басейнів. Я маю басейн на дачі, і влітку він постійно піддається впливу погодних умов, що призводить до розмноження водоростей. Засіб, який я використовую, на основі мідних сполук і наносрібла, не тільки очищає воду від бактерій, але й надає тривале антисептичне дію, що допомагає запобігти появі водоростей. Це дозволяє значно зменшити частоту очищення та підтримувати воду чистою.
DANAS вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.06.2025, 14:19   #3
Nayina
Профи

Вес репутации: 145
Nayina на пути к лучшему

Я також довгий час мав проблеми з водоростями, особливо після дощів. Коли почав використовувати антибактеріальний комплекс без хлору, побачив, що він справді бореться з водоростями. Комплекс на основі міді та срібла надає воді тривалий захист, і навіть після дощів вода залишається чистою. Це дійсно ефективне рішення для відкритих басейнів, де постійно змінюються погодні умови і є ризик розвитку водоростей. Так, це точно працює, і вода не мутніє.
Nayina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.06.2025, 14:20   #4
Тарасс
Местный

Вес репутации: 112
Тарасс на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от Nayina Посмотреть сообщение
Я також довгий час мав проблеми з водоростями, особливо після дощів. Коли почав використовувати антибактеріальний комплекс без хлору, побачив, що він справді бореться з водоростями. Комплекс на основі міді та срібла надає воді тривалий захист, і навіть після дощів вода залишається чистою. Це дійсно ефективне рішення для відкритих басейнів, де постійно змінюються погодні умови і є ризик розвитку водоростей. Так, це точно працює, і вода не мутніє.
Привіт! Хочу поділитися досвідом. Маємо з другом спільний басейн, і довго не могли знайти щось нормальне для дезінфекції води без хлору. Я насправді вже перепробував чимало різних засобів, і ось, кілька місяців тому натрапив на «ЦЕ СРІБЛО» https://thesriblo.com/shop/sila-nano...h-400-ml-malij мені дуже сподобалось, як швидко вони обробили замовлення і доставили все, що я просив.
До того ж, продукт дійсно безпечний, не шкодить шкірі і, що важливо, підходить для людей з алергією на хлор. Тепер користуюсь лише цим засобом для дезінфекції. Все працює відмінно, вода в басейні завжди чиста, і без ніякого запаху! Кому треба – раджу звертатися саме до них. Перевірено!
Тарасс вне форума   Ответить с цитированием
Ответ