Привіт усім! Радий поділитися своїм досвідом: нещодавно я шукав надійний матеріал для покриття альтанки, і довго відходив від однієї тільки шаленельної кількості пропозицій. Проте нарешті натрапив на надійного партнера – Airon Trade. Зокрема на їхній сайт я натрапив випадково, коли шукав полікарбонат купити київ https://airontrade.ua/kupyty-polikarbonat-v-kyievi/ вражений бо ціни адекватні, асортимент різноманітний, а менеджери ввічливі й компетентні. Я попередньо робив аналіз інших постачальників, але у Airon Trade був найкращий баланс ціна‑якість. У них і монолітний, і стільниковий – усе, як мені було потрібно. Замовив доставку, і отримав замовлення точно в строк. Хлопці у вантажників уважні, навіть допомагали розвантажити. Загалом хочу сказати – якщо вам потрібен якісний полікарбонат – рекомендую звернутись до них. Гарний сервіс, чесні поради, можливість порахувати вартість прямо на сайті – що ще треба. Задоволений і впевнений у якості. Буду радий допомогти з порадами тим, хто вперше стикається з вибором.