|
|
#1 |
|
Избранный
|
Цього сезону я вирішила обзавестися новим грилем і довго шукала інформацію, щоб обрати найкращий варіант. Нарешті знайшла статтю, яка дійсно допомогла мені визначитися:. Вона містить корисні рекомендації та поради, які зробили вибір набагато простішим. Тепер я впевнена, що мій гриль стане чудовим помічником для літніх вечорів на вулиці!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
теж цікавить гриль.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Раджу в магазині BBQ.ua подивитись грилі . Як на мене, то в них найкращий вибір та саме вони являються дистриб'юторами преміальних брендів. В них зараз в наявності є різні моделі грилів. Але я для себе обрав вбудований газовий гриль Napoleon 700 Series 42, який зараз йде зі знижкою -20%. Коштує недешево, але він функціональний, гарний та якісний. На такому грилі одне задоволення готувати м'ясо, рибу та овочі.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Кращий гриль Tefal
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Якщо ви любите готувати і шукаєте нові рецепти чи корисні поради в кулінарії, сайт Vasto — ідеальне місце для вас. Тут ви знайдете безліч цікавих рецептів на будь-який смак: від простих до вишуканих страв. Окрім того, сайт пропонує корисні поради щодо вибору продуктів, технік приготування та правильного поєднання інгредієнтів. Завітайте на і відкривайте для себе нові можливості на кухні, готуючи смачні страви для себе та своїх близьких!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Дуже хочемо гриль вугільний придбати. Хто може порадами допомогти?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Местный
|
Гриль вугільний Napoleon дійсно вартий уваги. Я вам саме цю модель раджу. Вона практична і зручна. До того ж у обладнання досить висока якість.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|