|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Я зовсім недавно почав звертати увагу на різні смаки кукурудзяних паличок і зовсім заплутався: є солоні, сирні, зі смаком бекону, карамельні та ще купа варіантів. Хто вже пробував багато різних смаків і може реально сказати, який із них найсмачніший, щоб не витрачати час на експерименти? Мені важливо, щоб смак був яскравий, але не надто приторний чи хімічний.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Я вже перепробував досить багато варіантів і можу сказати, що кожен смак має свою аудиторію. Особисто мені більше подобаються ті, що поєднують насичену солоність із легким сирним присмаком — вони не перевантажують смакові рецептори і при цьому добре хрустять. Деякі солодкі варіанти цікаві, але іноді смак здається надто штучним, тому обережно з карамельними чи медовими.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Тобто ти радив би пробувати щось із сирним присмаком і легким солонуватим відтінком? Мені цікаво, чи вони добре тримають форму і хрумкі, бо в деяких пакетах останнім часом траплялися палички, що швидко розмокають. Також хотілося б дізнатися, як щодо смаків із беконом чи пікантними приправами — вони сильно відрізняються від сирних чи краще взагалі залишити їх на потім?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Бессмертный
|
Цитата:
Якщо говорити про бекон або карамель, то ці варіанти більше для тих, хто любить експериментувати, бо вони іноді надто насичені і можуть приглушувати сам хрускіт палички. І взагалі, коли я замовляю кукурудзяні палички у Дніпрі в онлайн магазині MAUDAU maudau.com.ua/dnipro/category/kukurudziani-palychky- korn завжди дивлюся на упаковку та склад, щоб смак був натуральним, а текстура хрусткою — там реально можна знайти варіанти на будь-який смак і при цьому не турбуватися про якість продукту.[IMG]image.maudau.com.ua/webp/size/md/products/78/17/ae/7817ae81-5aa7-4aaa-a22d-8a5dac19d028[/IMG] |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|