|
|
#1 |
|
Профи
|
Искала где лучше провести отпуск в Карпатах. Определиться помогла статья , узнала об отеле "Плай". Тур мы покупали в "Карпаты Круиз". Очень хороший отель ,приветливый персонал, питание по системе "Шведский стол". Рекомендую всем.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Якщо Ви полюбляєте активний відпочинок, то рекомендую компанію "Турист".
Последний раз редактировалось Виктор12; 26.01.2026 в 14:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Я був вражений, коли замовляв свій відпочинок через Ruta Hotels Select, адже вони пропонували гарантію найкращої ціни. Це дійсно заслуговує на окрему увагу! Мій готель в Закарпатті не лише відповідав усім стандартам, а й став чудовим місцем для оздоровлення. Співробітники з радістю надали безкоштовну консультацію щодо підбору номера, що підкреслило їхній акцент на індивідуальному підході до клієнтів. А коли я дізнався про послуги все включено, мене це абсолютно приємно здивувало. Практичність у всьому — від номерів до їжі — робила мій відпочинок ідеальним.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Санаторій "Карпати" - це не тільки комфортні номери та дуже красива природа, це ще й лікувальні програми, які розробляються за сучасними протоколами. Відпочити та підлікуватись - це в "Карпати" -
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Справжнє поєднання стилю, комфорту та душевної теплоти ви знайдете тут, де кожен гість – справжній друг, . Цей заклад вражає своєю увагою до деталей, створюючи унікальну атмосферу, в якій кожен почувається особливим. Номери облаштовані з урахуванням найсучасніших стандартів комфорту, а дизайн інтер’єру відображає любов до естетики і традицій львівської архітектури. Завдяки зручному розташуванню, гості мають можливість легко дістатися до найцікавіших історичних місць міста, насолоджуючись його культурним розмаїттям. Прекрасно організований сервіс, увага до індивідуальних побажань та тепла атмосфера створюють відчуття справжнього дому далеко від дому. Кожен момент перебування тут наповнений радістю, а позитивні емоції залишаються надовго в пам’яті.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Карпаты – лучший вариант отдыха... они манят прекрасной природой, заснеженными вершинами, сосны, горы...
Для нас организовали поход в Карпаты, гиды компании в "Экстрим Гид" поскольку зимние походы в Карпаты вместе с ними это не только безопасно, но и увлекательно... Команда "Экстрим Гид" предлагает несколько вариантов отдыха в Карпатах - от одного дня, до нескольких. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Местный
|
А я люблю міський відпочинок і завжди, коли у Львові, зупиняюся в . Номери чисті та затишні, а персонал ввічливий і допомагає з усіма питаннями щодо проживання.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|