|
|
#1 |
|
Избранный
|
Добридень! Хочу облаштувати повноцінний верстак у гаражі, і зараз постало питання вибору хороших лещат. Потрібні такі, щоб витримували сильні удари молотком і надійно затискали масивні заготовки. На що дивитися: на матеріал чи на розмір губок? Буду вдячний за ваші реальні поради з досвіду користування.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Для хорошого гаража лещата — це взагалі серце майстерні, без них як без рук. Я перепробував багато дешевих варіантів, але вони часто лопалися під навантаженням. Зрештою я зрозумів, що треба брати якісні mixinstrument.com/ua/g90754910-tiski]слюсарні лещата з чавуну або сталі з поворотною базою. Свій теперішній інструмент я замовляв через інтернет магазин MIX Інструмент, бо там ціни набагато приємніші, ніж у звичайних будівельних супермаркетах. Обрав модель з широкими губками, щоб можна було затиснути навіть велику трубу. Тепер спокійно можу і гнути арматуру, і щось важке відпиляти, бо вони стоять мертво на верстаку. Звертайте увагу на плавність ходу гвинта та можливість кріплення болтами до столу. Це той інструмент, який купується один раз і на все життя, тому краще віддати перевагу перевіреній фірмі.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|