Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Флейм

Флейм Разговоры на любые темы

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый Сегодня, 14:22   #1
Faina77
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 119
Faina77 на пути к лучшему
По умолчанию Правильне фото на карту побиту онлайн

Для подачі заяви на посвідку на тимчасове проживання в Польща мені знадобилися офіційні фотокартки суворого зразка. Раніше я завжди користувалася послугами місцевих фотографів, проте цього разу через щільний робочий графік абсолютно не мала вільного часу на поїздки. Свою проблему я вирішила завдяки рекомендації колеги по роботі, яка порадила скористатися автоматизованим онлайн-інструментом. Сервіс створює фото на карту побиту CUKR у точній відповідності до технічних вимог системи MOS у Польщі. Процедура генерації файлу повністю автоматизована та адаптована під актуальні стандарти іноземних відомств.
Програма самостійно аналізує завантажений портрет, коригує геометрію обличчя, перевіряє пропорції та створює ідеальний знімок для міграційної служби. Мені сподобалося, що не потрібно самостійно вивчати складні правила щодо пікселів, фону чи відсоткового співвідношення голови на знімку. Готовий файл повністю підходить як для електронної подачі через інтернет-портал, так і для звичайного друку на папері. Це високоякісний та дуже корисний продукт, який допомагає уникнути відмов через невідповідність фотокартки офіційним критеріям урядових установ. Планую використовувати цей цифровий помічник і надалі та радитиму його своїм знайомим.
Faina77 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ