|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як правильно обрати тротуарну плитку для подвір’я. Хочу, щоб вона прослужила довго, не втратила вигляд після зими й не стала слизькою під час дощу. Які характеристики ви вважаєте найважливішими при виборі? Можливо, є виробники або матеріали, які вже перевірені часом. Буду дуже вдячна за рекомендації, бо хочеться зробити все один раз і без зайвих витрат у майбутньому.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Будували приватний будинок практично з нуля, тож витрати на матеріали накопичувалися величезні з кожним місяцем. Коли дійшла черга до благоустрою території, почали активно моніторити ціни на ринку. Виявилося, що в інтернет-магазині Планета2000 пропозиції дійсно вигідніші, ніж у більшості точок міста. Замовили відразу велику партію , бо планували обкласти і доріжки, і паркувальне місце для авто. Менеджер запропонував знижку за обсяг замовлення, що стало приємним бонусом до й так непоганої ціни. Доставка прийшла частинами, як і домовлялися, без затримок і без пошкодженого товару. Бригада, яка укладала плитку, відзначила хорошу геометричну точність елементів, що значно полегшило роботу. Результат перевершив очікування, територія виглядає завершеною і доглянутою. Дуже раді, що звернулися саме в Планета2000, точно будемо рекомендувати знайомим.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|