|
|||||||
| Финансовый форум Банковская деятельность, страхование, учет и аудит, налоги, маркетинг и реклама |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Думав про купівлю криптовалюти, але поспостерігав за нею трохи і зрозумів, що вона постійно падає в ціні. Не знаю з чим це пов'язано, але такими темпами вона взагалі може вийти з обігу. А що Ви можете сказати про майбутнє криптовалюти?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Зараз купувати криптовалюту доволі небезпечно через її нестабільність, але є шанси, що вона підниметься в ціні. Можливо, той сами біткоїн вже й не буде коштувати десятки тисяч долларів, але до 5-8 тис. може подорожчати.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Раніше дійсно можливо було заробити на криптовалюті, але це вже прошло і зараз інвестувати в той самий біткоїн немає жодного сенсу. Тому я Вам раджу забути взагалі про криптовалюту і вкласти свої кошти в більш надійні джерела.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Криптовалютою я зацікавився дуже давно і з того часу постійно стежив за її розвитком. Сам ніколи її не купував і не проводив з нею ніяких операцій, тому що розумів, що є дуже великі ризики. Сподіваюсь на те, що колись криптовалюта сможе зайняти своє місце у системі розрахунків. Якщо Вам так цікава криптовалюта, то раджу стежити за майбутніми подіями криптовалют:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Криптовалюта уже никуда не денется, а падает в цене она по достаточно банальной причине, крипта уже просто надоела и ее стало очень много и разной. Ситуация на криптовалютном рынке напоминает ажиотаж на покупку акций железнодорожных компаний все торгуют волатильность заманчивая, а потом все, надоело.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Лично я думаю, что криптовалюта появилась в мире немного рано. И от этого она возможно сдуеться сейчас. Лет так через 5 все бы были гораздо больше рады Биткоину
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Пользователь
|
как там крипта поживает, все фермы уже разобрали?
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|