|
|||||||
| Новости Новости Днепропетровска и Украины |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Привіт! Останнім часом читаю тільки те, що справді викликає емоції, і мені порадили звернути увагу на Кей Урана. Але я не знаю, з чого почати. Хтось може підказати, яка з її книг найбільше «втягує» з перших сторінок? Хочу, щоб було цікаво, щиро і не банально. Можна щось про внутрішні зміни, про життя, але без надмірної драми. Якщо ви вже читали — поділіться, що вам зайшло найбільше.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Я взагалі не очікував, що манґа може так зачепити з перших сторінок, але Gachiakuta. Том 1 просто вистрілив у саме серце. Спочатку думав, що це буде щось стандартне — пригоди, трохи екшену, трохи драми, але сюжет виявився набагато глибшим. Головний герой викликає симпатію одразу, бо в ньому є щось справжнє — не пафос, а внутрішня боротьба. Атмосфера світу — похмура, але не безнадійна, і це створює особливий настрій. Я прочитав перший том за один вечір і потім ще довго думав про те, як ми ставимося до речей, до людей, до себе. Ілюстрації — просто бомба, деталізація вражає, а динаміка сцен тримає увагу. Якщо шукаєте щось емоційне, але не нав’язливе — це саме те, що варто спробувати.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|