|
|||||||
| Мальчишник Раздел для настоящих мужчин. Автомобили, спорт, оружие, женщины... |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Подскажите пожалуйста , где можно не дорого купить спецодежду в стиле милитари , интересуют утепленный и летний варианты .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Я для своих работников заказывала на швейной фабрике СЕЗОН, не дорого и все хорошо пошили .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
вообще-то есть ведь специализированные сайты или магазины , думаю там и нужно искать .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Здрасти могу посоветовать вам также вот здесь посмотреть очень большой вібор одежди как по мне.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Я ,для своих рабочих покупала на Фабрика одежды «Мегатекс» . Можете и Вы посмотреть .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Новичок
|
Ищите в нете я вот только зашла и поисковик выдал кучу вариантов .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Местный
|
Помогу Вам разобраться в этом вопросе . Все очень просто я такую одежду ,как Вам нужно , милитари для своей фирмы заказывал на сайте .Есть разные варианты , летний , утепленный , вообщем разные .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Новичок
|
На днях купував сигнальний жилет REIS KOS-FLEX YB для роботи (), і хочу поділитися досвідом, чому саме він мені знадобився і як все пройшло. У нас на будівництві ввели більш суворі правила щодо техніки безпеки, і для виконання робіт у темний час доби або в умовах поганої видимості потрібна була екіпіровка, яка б забезпечувала максимальну помітність. Цей жилет мене зацікавив тим, що він має не тільки стандартні світловідбиваючі смуги, але й дуже зручний у використанні. Наприклад, наявність внутрішньої кишені на грудях виявилася корисною — можна покласти туди телефон чи блокнот із записами, і не переживати, що щось випаде. Також сподобалося, що окружність регулюється липучками збоку — це дозволяє підлаштувати його під будь-який одяг, навіть якщо ти у теплій куртці. Ну, і ще один плюс — тримачі для ліхтариків. У моїй роботі це точно не зайве, бо часто доводиться працювати у сутінках, а руки мають бути вільними. Щодо покупки, замовляв на сайті ЄВРОСІЗ. Загалом, все пройшло без проблем: оформив замовлення, менеджер передзвонив, уточнив деталі, і через пару днів жилет вже був у мене. Особливо радує, що тканина досить щільна (120 г/м²), але при цьому легка, і чорна окантовка додає жилету акуратного вигляду. Поки використовую його вже кілька тижнів, і скажу, що якість не підвела — блискавка працює, липучки тримаються, матеріал легко чиститься після пилу і бруду. Тож для роботи в таких умовах це дійсно корисна річ.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Избранный
|
Рекомендую звернути увагу на магазини, які спеціалізуються на товарах у стилі мілітарі. Часто можна знайти якісні утеплені та літні варіанти за доступними цінами. Також варто перевірити розпродажі та акції в інтернет-магазинах — це чудова можливість заощадити.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Профи
|
Я сама нещодавно шукала подібний одяг. Рекомендую звернути увагу на онлайн-магазини військового стилю, де можна знайти як утеплені, так і літні варіанти за прийнятною ціною.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|