|
Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
У мене автомобіль Mazda 6 2015 року з дизельним двигуном, і зараз я готую його до планового техогляду. Мені потрібно замінити ремінь ГРМ, ролики, помпу, а також масло й усі фільтри – паливний, повітряний, масляний та салонний. Паралельно хочу оновити гальмівну рідину й перевірити стан амортизаторів, можливо, теж доведеться їх міняти. Я шукаю інтернет-магазин автозапчастин, де зможу швидко знайти всі необхідні комплектуючі саме для моєї моделі, з чітким зазначенням характеристик та відповідності. Дуже важливо, щоб можна було отримати консультацію спеціаліста або здійснити підбір деталей за VIN-кодом. Також цікавить, як швидко здійснюється доставка по Україні, які є способи оплати й чи є можливість повернення у разі, якщо деталь не підійде. Чи відповідає інтернет-магазин CarHub таким вимогам?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Була дуже схожа ситуація - машина почала "тупити" при розгоні, особливо на 2-3 передачі. Спочатку подумав на заправку, потім на котушки, але зрештою з'ясувалося, що каталізатор майже повністю забитий. Ще можлива проблема з ДМРВ або паливним фільтром – вони також впливають на динаміку. Якщо є можливість – зроби діагностику з читанням помилок та заміром тиску в паливній рампі. За запчастинами можу порадити
|
![]() |
![]() |
![]() |