|
|||||||
| Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Порадьте, як не прогадати з вибором покрівлі? Очі розбігаються від виробників: Корея, Словаччина, Німеччина... Чи є якась принципова різниця в них, чи це просто переплата за бренд? Не хочеться переплачувати за назву, але і щоб через п’ять років дах не обліз, теж важливо.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Різниця між виробниками насправді величезна, і це не просто маркетинг. Вся справа в кількості цинку на квадратний метр і якості полімерного покриття. Якщо візьмете дешевий метал, то він просто вигорить на сонці плямами за пару сезонів. Я особисто можу сказати, що якісна vashakrisha.com.ua/metalocherepyczya/]металочерепиця від Ваша Криша — це золота середина. Я собі брав польський метал Arcelor, у нього дуже хороші відгуки і реальна гарантія до 30 років. У «Вашій Криші» мені сподобалося, що вони чесно кажуть, де метал простіший, а де дійсно високий клас. Можна навіть в офіс до них приїхати і помацати зразки, побачити різницю між глянцем і матом на власні очі. Це дуже допомагає визначитися, коли сумніваєшся.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|