|
Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Чи легко ви заводите нові знайомства? Чесно кажучи, мені дуже важко заводити нові знайомства, особливо з протилежною статтю, тобто з дівчатами. Під час першої зустрічі розмова не раз заходила в глухий кут. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом, чи була у вас така ж ситуація, як ви з нею справлялися?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Скільки тобі років? Чи маєш досвід стосунків? І який він: позитивний чи негативний? У мене колись була схожа ситуація, але з часом я навчився на своїх помилках. Зараз у мене здорові стосунки, тому можу порадити бути більш відкритим, не боятися ставити багато запитань, причому правильних, адже це ключ до пізнання людини. Саме посібник «180 питань дівчині для змістовної розмови»
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
«Якщо б сьогодні ти могла зайнятися абсолютно будь-чим — що б обрала?» — покаже амбіції та уяву.
Але коли починаєш спілкуватися з дівчиною, яка вже має дитину, питання та інтереси змінюються автоматично. Тут важливі вже не просто подорожі чи фільми, а, наприклад, де краще купувати дитячі речі чи харчування. До речі, нещодавно випадково натрапив на зручний сайт із дитячими товарами — там навіть суміші та сухе молоко є в хорошому виборі: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Our professionals are dedicated to providing a first-class, highly confidential, and entirely seamless service that guarantees maximum comfort,
|
![]() |
![]() |
![]() |