| 
	|||||||
| Финансовый форум Банковская деятельность, страхование, учет и аудит, налоги, маркетинг и реклама | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Опции темы | Опции просмотра | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Местный 

| 

Всім привіт. Підкажіть чи варто вкладати гроші у відкриття бізнесу на послугах краси, конкуренція тут дуже велика, це мене й стримує.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Профи 

| 

А хіба не велика конкуренція в цій ніші бізнесу? Як на мене, це не дуже прибутково сьогодні.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Профи 

| 

Якщо враховувати тільки конкуренцію, то зрозуміло стає, що вона велика в будь-якій справі. Проте, якщо ви пропонуєте клієнтам якісні та сучасні послуги, подбаєте про кваліфікований персонал, та хорошу рекламу, то салон краси запрацює та буде приносити вам прибутки. Дізнайтесь якою повинна бути стратегія салону краси  та які є нюанси відкриття власного бізнесу на послугах краси. На ресурсі salonmarketing є безліч цікавої інформації на цю тему.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Новичок 

| 

Останнім часом я все більше цікавлюсь текстильною промисловістю та мрію відкрити своє швейне підприємство. Однак, для створення якісного одягу потрібні високоякісні утеплювачі, щоб забезпечити комфорт та тепло виробам, які я планую створювати.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

Новичок 

| 

О, ти просто маєш знати про це! Нещодавно я знайшла класну компанію для своїх швейних проектів - . Вони спеціалізуються на виробництві утеплювачів, і їхня продукція просто чудова! 

Знаєш, я завжди хотіла, щоб мої швейні вироби були стильними та комфортними, особливо взимку. Але вирішити, який утеплювач вибрати, було доволі важко. Але коли натрапила на megasynt, мені дійсно пощастило! Там такий великий вибір утеплювачів, що я майже не змогла визначитися, який обрати. Але їхня команда допомогла мені з вибором, проявили терпіння і розбили на складність все, що мене хвилювало. Ціни теж приємно здивували, я боялася, що така якість буде дорогою, але насправді все було дуже доступно. І тим більше, я давно хотіла купити утеплювачі оптом, але важко було знайти компанію з хорошою ціною та якістю.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

Профи 

| 

Ціни на балаяж  у 'Fast Line Studio' - це приємна несподіванка. Тут ви можете виглядати як знаменитість, не переплачуючи при цьому. Їхні фахівці завжди готові зробити вас неймовірною.

| 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |

| 

|