|
|
#1 |
|
Местный
|
Заказываете ли вы пиццу на дом?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Бывает, когда лень готовить, а хочется побаловать себя чем-то вкусненьким, то я тут dominos.ua/ru/Pizza/ пиццу заказываю, привозят быстро горячую)))
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Я в основном заказываю пиццу на дом заказываб вот тут www.pizzaking.ua/catalog/1-pizza/, для меня самые вкусные это кантри и верона. К тому же, в ресторане действуют специальные скидки, в зависимости от потраченных средств.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Постоянно заказываем http_//www.crazypig.km.ua/product-category/pitsa/пиццу с доставкой на дом. Очень ленивые, чтоб готовить, хоть и говорят, что домашняя пицца вкуснее. Лень - она такая... А под заказ тоже вкусная
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Я спочатку сама хотіла приготувати, але зрозуміла, що ця справа не з простих. Краще замовлю готову. Порадьте, де в Дніпрі смачно готують цю страву.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Це місце, де можна знайти справжній смак і якість в одній піці. Кожна порція просто вражає смакові рецептори і залишає приємні враження. Плюс до цього швидка доставка і чудове обслуговування - все, що потрібно для чудового вечора в колі родини або друзів. [IMG]cdn.monopizza.com.ua/mp-ua/products/0001-nom-nom.jpeg?&w=650&format=auto&mode=fit&q=60[/IMG] |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Пользователь
|
А я до прикладу, смачнішої піци ніж в закладі sushi-pizza39.com.ua/sushi-pizza39.com.ua/ в Тернополі не куштувала. Смак, що надовго залишається в пам'яті. Соковита начинка, в міру хрумке тісто. Якщо хтось буде в файному місті, раджу обов'язково завітати або замовити доставку.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
Зробила замовлення на prontopizza.ua і залишилась дуже задоволена! Суші "Філадельфія One Love" – справжній вибух смаку. Лосось, сир філадельфія, авокадо – все свіжо та апетитно. Замовлення приїхало швидко, усе акуратно запаковано. До речі, зручно замовляти через мобільний додаток – знижка на перше замовлення порадувала. Якщо шукаєте смачні суші з доставкою – Pronto Pizza ваш вибір! Раджу спробувати і вам.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|