|
|||||||
| Услуги В этом разделе пользователи могут предложить свои услуги в разных сферах деятельности |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Привіт! Часто стикаюся з проблемою, що відкриваю угоду, а потім розумію, що неправильно розрахував можливий прибуток або втрати. Хотілося б більш точно оцінювати ці показники заздалегідь, щоб краще контролювати ризики. Як ви це робите? Може, є якісь зручні інструменти або методи, щоб швидко все рахувати?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Така ж історія була, коли тільки починав торгувати. Щоб не рахувати вручну, я використовую від Gerchik & Co. Це реально зручна штука: просто вводиш параметри угоди — валютну пару, обсяг, стоп-лос, тейк-профіт — і він сам рахує, скільки ти потенційно можеш заробити чи втратити, яку маржу потрібно, скільки коштує один пункт. Дуже економить час і допомагає не робити дурних помилок. Рекомендую спробувати, я без нього вже не торгую.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Дякую за пораду! Якраз те, що мені потрібно. Не раз вже робив неправильні розрахунки, тому думаю, що такий інструмент стане в пригоді. Гляну, що там і як працює, і спробую на своїх угодах.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|