Ніколи мені не доводилося брати в оренду автомобілі, ти паче вирішувати це питання в інтернеті. Але рано чи пізно усе буває в перший раз, тому одна надія лише на вас. Прошу поділитися контактами компаній, у які ви зверталися за допомогою у вирішенні питань з оренди авто.
Ніколи мені не доводилося брати в оренду автомобілі, ти паче вирішувати це питання в інтернеті. Але рано чи пізно усе буває в перший раз, тому одна надія лише на вас. Прошу поділитися контактами компаній, у які ви зверталися за допомогою у вирішенні питань з оренди авто.
Розумію вас, не хочеться співпрацювати з незнайомою компанією, тому вважаю що вона повинна бути перевіреною. Я спочатку прочитала в інтернеті відгуки, потім продивилася каталог з варіантами машин для оренди и потім вже зробила свій вибір. Дуже важливо, щоб послуга оренда автомобіля надавалася швидко і з мінімальним пакетом усіх потрібних документів. Раджу вам обов’язково задавати питання менеджеру на сайті, щоб нічого важливого не пропустити. Як по мені, то можна все почитати на сайті, а потім лише свою заявку залишати і чекати відповіді.
Думала, що в Україні немає недорогих компаній взагалі, які надають послуги оренда авто Київ. Або є одна-дві, які не загнули ціни по повній, то сервіс виявиться занадто поганим. Як виявилося, орендувати автомобіль можна дуже вигідно. Співробітники https://www.avis.com.ua/locations-se.../kiev-downtown теж поставилися до мене ввічливо, прямо не очікувала. В принципі все сподобалося. Скаржитися немає на що.