|
Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Профи
|
![]()
Ви часто подорожуєте? Що берете з собою в подорож? У мене просто знайома куди б не їхала бере з собою невеличкий рюкзак, типу каже якщо що мені треба буде все куплю, не люблю тягати багато речей. А ще типу краще привезти якийсь сувенір, чим туди сюди возити одяг. А ще бере найкращу страховку бо витрачати на дорогих лікарів гроші жалко. А у вас як з цим?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Избранный
|
![]() Цитата:
Щодо страховки — це дійсно розумний підхід. Можна заощадити на речах, але не на власній безпеці. Платити за лікування за кордоном — це задоволення не з дешевих, особливо коли вартість страховки може бути менша за вечерю в європейському кафе. Тому вибір надійної страховки — це не про страх, а про відповідальність. У подорожі завжди краще почуватися спокійно: і щодо багажу, і щодо здоров’я. Недавно на очі потрапила стаття
__________________ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Цікавий блог! Особливо сподобався розділ з подорожами до Північної Америки. Дякую за посилання —
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Так часто що вже всі валізи зносилися
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Хіба ж це біда - купити дорожню сумку чи валізу
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Новичок
|
![]()
Цілком підтримую підхід із мінімумом речей — сам вже кілька разів переконувався, що половина з того, що береш у подорож, взагалі не знадобиться. Головне — документи, гроші, зарядка і базовий одяг по сезону, все інше можна при потребі докупити на місці.
Щодо страховки — теж важливий момент. Один раз зіткнувся з ситуацією, коли довелося звертатися до лікаря за кордоном, і тоді зрозумів, що без хорошої страховки було б дуже дорого. А ще класно, коли є місце у валізі для сувенірів або локальних смаколиків — це завжди приємніше, ніж зайвий светр, який все одно не вдягнеш
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |