Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ГОРОД ДНЕПР > Клуб потребителей

Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 20.05.2026, 16:31   #1
kirillovik
Бессмертный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 220
kirillovik на пути к лучшему
По умолчанию Де зараз реально шукати квартиру без рієлторів?

Всім привіт. Уже кілька місяців дивлюсь варіанти квартир для купівлі й помітив, що майже всюди або рієлтори, або дублікати оголошень. Не хочу нікого образити, але після кількох “цікавих” розмов бажання співпрацювати з посередниками зникло повністю. Хочеться самому знайти нормальний варіант без прихованих комісій і дивних умов. Може, хтось підкаже перевірені сервіси чи сайти, де власники реально самі виставляють квартири? Цікавить саме особистий досвід, а не реклама. Буду вдячний за поради, бо вірю, що нормальні варіанти все ж існують
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.05.2026, 19:34   #2
sasha9
Избранный

Вес репутации: 181
sasha9 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Де зараз реально шукати квартиру без рієлторів?

Я довго шукала варіанти житла і завжди стикалася з тим, що комісія рієлторам значно збільшує загальну вартість угоди, тому коли натрапила на ідею пошуку житла через Findly, це стало для мене відкриттям. Платформа об’єднує оголошення з різних сайтів і одразу показує варіанти без додаткових оплат посередникам, що реально спрощує процес. Для мене важливо, що можна бачити тільки перевірені пропозиції і не витрачати час на сумнівні варіанти. Саме так я вперше задумалась, що покупка квартири без комісії https://findly.com.ua/ цілком можлива і реальна навіть сьогодні. Зручний фільтр дозволяє швидко відсіяти зайве і зосередитися на потрібному районі та бюджеті. Також подобається, що все зібрано в одному місці і не потрібно відкривати десятки сайтів. В результаті пошук став більш спокійним і зрозумілим, без зайвого стресу та прихованих платежів.
sasha9 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.07.2026, 16:33   #3
Lile
Новичок

Вес репутации: 56
Lile на пути к лучшему

Розумію вас, зараз справді багато оголошень дублюється і буває складно знайти варіант саме від власника. Я теж спочатку намагався шукати без посередників, але з часом зрозумів, що головне не тільки де шукати, а й наскільки добре перевіряти сам об’єкт.
Lile вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.07.2026, 16:28   #4
Ektor
Профи

Вес репутации: 166
Ektor на пути к лучшему

Я дивлюсь напряму можна купити квартиру для сімʼї в Івано-Франківськ на сайті blago. Зараз більше схиляюсь до двокімнатної квартири, бо для сім’ї це практичніший варіант, більше простору, окрема кімната для дітей або роботи та комфорт на роки вперед. Хочеться знайти квартиру, де буде зручно жити зараз і куди не захочеться переїжджати через кілька років.
Ektor вне форума   Ответить с цитированием
Ответ